• Underside Slide1

Fælles for alt træningen

Fælles for udbyttet af min træning, er at du opnår en praktisk fysik - i modsætning til en fysik, der måske nok er stærk eller udholdende, men der kun kan bruges til vægtstænger eller løbestier. En krop der kan handle på alverdens udfordringer og et sind, der er i balance overfor selvsamme udfordringer og derfor resulterer i, at DU bliver mere handlekraftig og får en krop du kan stole på!

Og jeg tilbyder behandling og træning til ALLE. Ung som gammel, skadet som fit for fight, hypermobil eller stiv som et bræt. Blandingen af helhedsorienteret fysioterapi med naturlig bevægelse favner bredt, hvilket netop er min personlige mission - hjælpe så mange som muligt med at få bedre bevægelse. Du er meget velkommen til at deltage! Så kom med til en træning og mærk dette på egen krop. Jeg har via min baggrund som fysioterapeut med diverse videreuddannelser, mulighed for at undersøge din eventuelle problemstilling til bunds og hjælpe dig videre.

Hvis du har en mere kompleks og langvarig problematik eller skade, kan det være en god idé at kontakte mig på forhånd. Du kan booke mig til en personlig session, hvor vi får kortlagt din specifikke situation og lagt en plan. Herfra kan du i langt de fleste tilfælde, bare fortsætte på holdtræning.

Som fysioterapeut, livslang atlet og evigt passioneret omkring optimal livsførelse, kan jeg med stor sandsynlighed hjælpe dig videre indenfor områder som skader, fysisk præstation samt livsstil. Velkommen til!

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her