• Underside Slide1

Året der gik 2016

Godt nytår!

Allerførst, tusind tak for at have været en del af Naturtro Træning i 2016 - om det så er at besøge hjemmesiden, at være en del af dette nyhedsbrev, en del af Legacy-holdtræningen, en personlig klient, en samarbejdspartner eller andet - TUSIND TAK! 

Der er sket meget i 2016 og der skal ske endnu mere i 2017 :-) 

I 2016

 • startede Legacy-holdet og mit mål om en fortløbende holdtræning, som udover fysisk træning indeholder forskellige træningsområder i de fedeste naturområder sammen med ligesindede mennesker. Jeg er SÅ glad for hvor holdet er på vej hen - der fortsættes med at udvikle på det i 2017!
 • var jeg så heldig at være vært for Rafe Kelley og hans Evolve Move Play koncept. FED oplevelse og ja, han kommer igen - mere om det længere nede.
 •  begyndte jeg at tage hul på noget jeg længe gerne har ville. At undervise unge mennesker - folkeskole, gymnasier, spejdergrupper, videregående uddannelser med mange flere. 
 • blev min første heldagsworkshop en realitet. Vi var på Kullen i Sverige fra morgen til aften og dagen indeholdt bevægelse i skov og på klipper, mobility, roughhousing (makkerlege) samt svømning, mad og hyggeligt selskab. Det er helt sikkert IKKE sidste gang - bare se med længere nede :-)

Endphoto.1

Hvad skal der så ske i 2017? Jo, se med i "kalenderen" herunder:


Vintermånederne:

 • Legacy-holdet fortsætter ufortrødent.  Vi indlægger nu muligheden for at tage sin bedre halvdel og børnene med, på den måde at de går med min kone og vores børn. De har i flere måneder taget med ud og har haft det rigtig sjovt med at se, opleve og udforske de forskellige steder. Vi vil gerne teste om ideen kan være interessant for andre, så derfor kan I tage familien med - det er ganske gratis. Man er også velkommen uden børn, hvis man bare har lyst til en tur i skoven eller til at se hvad Legacyholdet handler om - sådan lidt fra afstand, hvis man gerne vil starte sådan :-) 
 • Personlige træninger og forløb. Januar er jo altid højsæson for nytårsforsætter, vægttab og lign. Vi ved alle sammen hvordan de normalt ender... Jeg vil gerne være med til at lave varige livsstilsændringer hos folk. Derfor kommer der i disse måneder til være lidt mere fokus på de personlige forløb. Du er meget velkommen til at spørge om detaljerne, hvis du er interesseret - og hvis du kender nogen, som kunne være kandidat er du altid meget velkommen til at pege vedkommende min vej :-) 

Forår/sommer/efterår - højsæsonen:

 • April: I slutningen af april/starten af maj tager vi på en heldagstur på Møn. Der er nogle spændende muligheder plus en unik natur, som jeg gerne vil vise jer. Herudover afholder jeg to workshops i samarbejde med Spejder Sport - én omkring København og én i Jylland omkring Silkeborg. Hvis det bliver en succes, så kommer der mange flere fra den kant ;-) 
 • Maj: I weekenden d. 27/28 maj kommer Rafe Kelley igen! Vi er så heldige, at han har valgt Danmark som det ene af sine kun tre steder i Europa i 2017 - fordi han var så glad for at være her sidst i kraft af den fede natur og de søde mennesker. Jeg kan virkelig anbefale jer denne mulighed, da Rafe er en vildt dygtig træner, men også er meget interessant som person. Og lad os bare være ærlige - for hvert år der går, rejser han mindre og mindre... Og hans kurser bliver dyrere og dyrere - så hop da med nu, hvis du er interesseret :-) Her på Facebook og her på hans hjemmeside.
 • Juni: Halvdags/heldags workshop i Jylland. Formentlig i Midtjylland (igen tænker jeg Silkeborg). Hvis du bor eller har kendskab til dette område og kunne være interesseret i at være medarrangør, så skriv endelig til mig :-) Eller hvis du har et andet godt område, er jeg altid lydhør!
 • Juli/august: Sommerferie og nogle blandede temaworkshops til specifikke sportsgrene - triathlon, kampsport, trailrunning osv. Jeg lægger en heldagsworkshop til Kullen igen i enten august eller start september. 
 • September/oktober: Her skal igen prøves noget nyt. Der er flere som har spurgt om muligheden for en udlandstur. Og da jeg elsker at være tourguide, så kan jeg ikke lade sådan en chance gå fra mig. Så i slutningen af september/starten af oktober tager vi en forlænget weekend til Locarno i Schweiz. Jeg kender dette område fra at have boet i Schweiz og kan fortælle jer, at det nærmest er et magisk sted. Og jeg har også fundet nogle gode boligmuligheder, som gør at priserne ikke stikker helt af ift. Schweiz og dets ry. Men lige meget hvad, lover jeg jer at naturen er uovertruffen og er pengene værd! 

Verzasca Fiume Valle

Udover de ovennævnte ting, er fokus i 2017 på at udbrede konceptet til unge mennesker og gerne deres forældre. Mit blik er især rettet mod folkeskoler, gymnasier og spejdere. Det kan være i form af 2 timers workshop, en idrætsdag, et undervisningsforløb med både teori og praksis og meget mere. Hvis du synes, at det skal dine børns skole da prøve, din spejdergruppe eller hvordan indgangsvinklen nu lægges, så tøv endelig ikke med at kontakte mig :-) 

Herudover bliver 2017 også året, hvor min kone for alvor går med i firmaet og det skifter navn til Rossel Coaching. Træningsdelen hedder stadig Naturtro Træning, men der kommer også andre tiltag. Min kone kommer især til at tage sig af livsstil og graviditet/fødselsforberedelse. I sagens natur er jeg nok ikke den bedste til at beskrive det - I får lige hende:

Hej allesammen :-) Jeg hedder Tine og er, ligesom min mand, intenst forelsket i alt hvad der har med naturlig livsstil og bevægelse at gøre. Det gennemsyrer alt hvad jeg foretager mig og derfor også hvordan jeg fødte vores 2 børn. I det nye år kommer der meget mere fra min side omkring naturlig fødsel og hvordan man kan forberede sig til det. Derudover planlægger Henrik og jeg flere tiltag sammen som vi vil tilbyde jer - alt sammen centreret omkring det naturlige og autentiske liv. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang for 2017 bliver et fedt år!
Det første sted vi kan mødes (og hvor nogle af jer allerede har mødt mig) er til Henriks Legacy hold hver søndag kl. 9. Jeg har igennem de sidste 4 måneder deltaget på sidelinjen med vores to døtre på 1,5 og 4,5. Vi går en tur i det område som de andre træner i, og har leget, løbet, fundet spændende skatte og jagtet egern til den helt store guldmedalje. Men vi kunne super godt tænke os at få selskab :-) Så har du - eller nogen du kender - lyst til at gå en tur i skoven og inspirere hinanden til at være aktive og have det sjovt i naturen, så bare kom! Det er gratis og alle kan være med. Der er ingen dagsorden, vi skal bare ud. Vi prøver dog som regel at finde gode træer at klatre i for både børn og voksne (inspireret af "far").
Hen ad foråret vil vi også lede efter spiselige planter/svampe/skud som vi kan tage med hjem og spise.
Jeg håber vi ses til en hyggelig og aktiv søndag morgen for børn og voksne :-) (Madpakke er en god ting at have med forresten). Og nu må jeg ikke skrive mere siger Henrik - tak fordi du læste med so far ;-)

Det var alt for nu - rigtig godt nytår til jer allesammen. Vi håber 2017 vil byde på gode sager for os alle!

Nytårshilsner og festlige hop fra Tine og Henrik

IMG 20160914 120335

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her