• Underside Slide1

Bulletproof Body - workshop i Kbh d. 21/10-17

Har du smerter? Har du skader? Dyrker du en sportsgren? Har du en krop som du gerne vil optimere lidt på? Så er Bulletproof Body til dig!

Bullet

En lille historie om mig: Da jeg var omkring 17 år dyrkede jeg atletik. Meget atletik. Men selv om jeg elskede atletik, var der stadig noget der manglede. Jeg ledte efter viden om hvordan jeg burde kunne bevæge mig og efter viden om hvordan jeg bedst beskyttede, reparerede og optimerede min krop. Selv om atletikken var og er fantastisk på mange måder, dækkede den ikke disse områder. Så ja, jeg var allerede nørdet dengang 

Som 20-årig begyndte jeg så at læse fysioterapeut. Her troede jeg at jeg ville finde netop denne viden. 
Det gjorde jeg så heller ikke. 
Måske nok i en vis form, men slet ikke som jeg ønskede og meget domineret af frygt for at slide på kroppen og dermed var målet altid at søge mod liniære bevægelser med en god stabilitet, som gjorde man aldrig faldt ud af de gode positioner. 
I starten købte jeg dog dette præmis og tænkte jeg var forkert på den med mine tanker om at basal menneskelig bevægelse måtte rumme mere end bevægelser i "kasser" og lige linjer. 
Og der skete faktisk det, at jeg i løbet af et par år "glemte" mine oprindelige tanker, for fys-studiet var jo ret fedt...

Men som årene gik begyndte min søgen igen. 
Jeg vidste ikke helt hvad jeg ledte efter, men vidste bare jeg ikke var havnet helt på min rette hylde. 

På grund af min fantastiske kone og hendes evige udfordren og ud-af-boksen tænkning, fandt jeg mig dog pludselig en dag på et fly til London for at deltage i en MovNat-workshop (som jeg ikke vidste særlig meget om.)

Herfra gik det stærkt.

Omsider fandt jeg den "tribe" jeg havde ledt efter i mange år. 
Her var folk som ledte efter præcis det samme jeg havde søgt som teenager - og derfor blev jeg pludselig bevidst om denne "glemte søgen". 
Siden da har jeg kun dykket dybere ned i dette univers og det eneste som ærgrer mig, er at jeg ikke havde fundet det noget før (!) 
Men så havde jeg måske ikke været klar. Og jeg havde i hvert fald ikke de erfaringer med mig, som jeg har idag. 
For måske havde jeg så ikke valgt at blive fysioterapeut og det ville ærgre mig endnu mere. 
For jeg er faktisk ret så vild med det. 
Og især med stadig at forsøge at kombinere fysioterapi med bevægelse. Faktisk er det noget jeg bruger utroligt meget tid på. 
Det er ikke altid noget som kan ses eller læses direkte her på Facebook eller på min hjemmeside. 
Men det er gennem mange nørdede timer på nettet, på kurser, mange snakke med ligesindede bevægelses-nørder fra Danmark og resten af verden og det er gennem arbejdet med mine patienter på klinikken, gennem mine personlige klienter og gennem mine holdtræninger at jeg forsøger at bygge min viden op til at kunne hjælpe folk med at finde ind til deres fysiske FRIHED. 
Med alle de smertepatienter jeg har set gennem årene, er det nærmest umuligt ikke at se hvor meget smerten og deres manglende fysiske frihed gennemsyrer deres hverdag og deres livsstil - også selvom de ikke selv er klar over det.

Men det er ikke kun smertepatienter.

Det gælder fx også unge sportsfolk, som kommer med skader og søger hjælp for at komme tilbage til deres sport. 
Når man tager disse "bevægelses-briller" på, er det tydeligt at se deres specialisering i deres sport har givet dem de skader de har. 
Og at de mangler generel viden om hvad et ganske almindeligt menneske bør kunne rent fysisk og hvordan man opnår det.

Problemet i disse tilfælde er ofte, at de ikke føler det er relevant, det med bevægelse - både de unge sportsfolk, de 30-40-årige med småskaderne, de ældre i reparationsalderen og de kroniske smertepatienter. Før de har prøvet det, tror de simpelthen ikke på, hvor meget der er at komme efter med den rette bevægelse - hvor meget det rent faktisk kan påvirke. Det kan virke som om jeg ikke har hørt efter eller ikke har forstået deres problem, når jeg begynder med øvelser og tests som måske ikke lige umiddelbart virker til at have forbindelse til deres problem. 
Det er en af de største forhindringer jeg har mødt og som jeg stadig synes er svær at nedbryde. Men når det lykkes med at jeg rammer rigtigt og de får lavet deres ting, så vendes bøtten pludselig på hovedet og aha-oplevelsen optræder!

OG DERFOR (efter alt denne lange tekst) er det at jeg har skabt Bulletproof Body. 
Det er en workshop, hvor jeg vil tilbyde netop det, som jeg ledte efter som teenager. 
Hvor jeg vil tilbyde netop det som jeg ser mine patienter har brug for. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at give disse folk VIDEN, FORSTÅELSE og INDSIGT i deres krop. 
For efter min mening (og erfaring), er det først dér at vi får motivationen til at lære mere om os selv og om at søge denne forandring selv om det ofte tager tid og kan være hårdt arbejde. 
Men det er samtidig også sjovt! 
For det er så vanvitttig motiverende, når man begynder at se resultater som man ikke troede kunne ske.

Så tak, hvis du stadig læser med her  
Og også tak selv om du har skippet over teksten for at komme til dette sidste afsnit 

Her er workshoppen, hvor du kan komme og få serveret den palet af viden og erfaringer jeg har samlet over de sidste ca. 15 år. 
Fra atletikken og gymnastik, til fysioterapi med mange forskellige kurser til populære træningskoncepter som Ido Portal, Z-Health, FRC, MovNat og flere til. 
Kan vi nå det hele på 4 timer? 
Nej. 
Vil alt være kureret efter 4 timer? 
Nej. 
Ved jeg alt hvad der er værd at vide om emnet? 
Nej. 
Men jeg garanterer, at jeg kommer med alt hvad jeg har og kan klemme ind og at du går derfra med redskaber og viden til at tage ansvar for dig selv og din krop. For det er til syvende og sidst din og ikke andres opgave. Og det er SÅ fedt når det lykkes!

------------------------------------------------------
ALLE KAN DELTAGE, UANSET NIVEAU 
DATO OG TID: Lørdag d. 21. oktober kl. 10-14
STED: Gotvedskolen, Frederiksberg
PRIS: 495,- 
TILMELDING: http://naturtrotraening.dk/events
(20 pladser)
-----------------------------------------------------

Vel mødt.

- Henrik, Naturtro Træning

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her