• Underside Slide1

2018 - året der kommer

Godt nytår alle sammen!

Nu er vi allerede i gang med 2018 – et år som jeg glæder mig utrolig meget til. Både personligt og som ejer af Naturtro Træning. Og de to ting hænger nok efterhånden en hel del sammen ;-)

2018 bliver året, hvor jeg starter op som fysioterapeut udenfor sygesikringen i det fantastiske Get Fit Gym i Hillerød. Her får jeg de absolut bedste rammer til at tilbyde min behandlingsform med manuel behandling og naturlig bevægelse. Jeg ved også, at der skal arbejdes for det, da det altid er krævende at banke en kalender op fra nul af. Jeg er i centret onsdage og fredage og kender du nogen som kunne have brug for moderne fysioterapeutisk behandling eller hjælp til at få bugt med irriterende skader efter fx forhindringsløb, vil jeg være dig meget taknemlig for at vise dem jeg eksisterer J

Her i januar kører jeg åbningstilbud med en gratis opfølgende behandling (værdi 500kr) uanset om du booker en fysisk screening til 250kr eller en 1. konsultation til fysioterapi eller personlig træning til 650kr. Man kan booke direkte gennem min online kalender på http://naturtrotraening.dk/hvad-tilbydes 

Udover den spændende mulighed for Naturtro Træning, så glæder jeg mig personligt til at have de træningsfaciliteter til min egen træning. Jeg har haft et år, som andre i min branche vist godt kan nikke genkendende til. Et år hvor der begynder at være flere ting at lave og tingene begynder at trille mere af sig selv, hvilket jo er MEGA fedt. MEN som også har medført at jeg har fundet mindre tid til min egen træning. Jeg glæder mig meget til at bruge min tid i centret til også at få banket mere træning ind i mig selv. Jeg vil stadig placere det meste af min træning i naturen, men jeg er bare ikke lykkedes ligeså godt med det i år.

Det er også et vigtigt skridt i retningen mod at leve som jeg og min familie har lyst til. Min kone og jeg går meget op i at leve et liv baseret på aktive beslutninger. Dvs ikke nødvendigvis at gøre som samfundets normer lægger op til – med mindre de giver mening for os. Det er en proces, en øvelse og en udfordring som jeg glæder mig til at tage yderligere op i 2018! Til februar fuldender vi også familien, da vi her venter vores 3. barn – en lille dreng. Det var det med udfordringer… ;-)   

I 2018 har Naturtro Træning forskellige planer. Det er året, hvor vi afholder en aktiv ferie for forældre med børn i alle aldre. Jeg har gennem året snakket med adskillige som godt kunne tænke sig at komme med på vores Schweiz-retreat, men som ikke kunne rejse fra børnene – og de spurgte alle om de kunne tage dem med. Det egnede sig ikke den tur, men det er jo noget som min kone og jeg rigtig gerne vil tilbyde! Alt det logistiske er slet ikke klart, men hvis du bare er det mindste interesseret i at kombinere aktiv ferie, natur, familieliv og kvalitetstid med børn (og andre ligesindede voksne) så sæt kryds i kalenderen i uge 42 i 2018.

Herudover er der planer om flere heldagsworkshops og en udenlandstur mere uden børn. Vi er i gang med planlægningen og I skal selvfølgelig nok høre mere.

Hele dette rejse-koncept er også et drømmescenarie for mig personligt. Jeg elsker at være tourguide. Og jeg elsker natur og bevægelse. At sætte det sammen og være så heldig at have folk til at deltage på turene, er ikke arbejde for mig. Det er ren passion. Og at bruge tid sammen med ligesindede er jo bare fantastisk. Og når man så også kan lave en familietur, hvor jeg kan have kone og børn med samtidig, er det jo bare som at vinde i lotteriet J

Og så er der holdtræningerne. Legacy er nu navnet på min udendørs træning, men Bulletproof Body er navnet på den indendørs udgave. Legacy kører videre hver søndag kl 9 hele året og Bulletproof Body fortsætter torsdag aften kl 19.30 i Lyngby. Lad os se hvad der sker, når jeg er startet rigtigt op i Get Fit Gym – der skulle gerne komme et hold deroppe også.

Bulletproof Body er udover indendørs holdtræninger, også navnet på min workshop, hvor jeg viser deltagerne en måde at give sig selv et så solidt fysisk fundament, at det kan holde til lige hvad du har lyst til – eller brug for. Det er til alle niveauer – om du er teenager eller pensionist, om du er elitesportsmand, inaktiv eller har genstridige skader. Målet er at jeg holder workshoppen 3-4 gange om året i Get Fit Gym i Hillerød eller på Gotvedinstituttet i København – MEN at jeg også holder den rundt omkring i Danmark i idrætsforeninger, træningscentre eller lign. Bor du for langt væk fra Hillerød eller København, er du meget velkommen til at kontakte mig via facebook eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere eller hvis du har ideer til steder at afholde det J  

Det var alt for nu - jeg glæder mig til at se jer i 2018 og til at introducere jer til vores nye tiltag. Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår fuld af bevægelse, natur og rigtig god livskvalitet!

Mange hilsner Henrik, Naturtro Træning

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her