Events

Holdtræninger & workshops

Heldagsworkshop på Kullen

Heldagsworkshop på Kullen

  Lørdag d. 30. juni 2018 indtager vi Kullen i Sverige med en heldagsworkshop fra morgen til aften!
  Kun 45min nord for Helsingborg ligger et helt unikt område, hvor vi sidst var i 2016. Kullen rummer super muligheder for både natur-parkour, klatring, løb, svømning og meget mere.
  Vi arbejder i et tempo og med en intensitet, hvor alle kan være med - på hver sit niveau. Udover bevægelsesdelen er der også tid til snak, hvor vi bl.a. kommer ind på hvordan man kan integrere natur, bevægelse og ro i sin hverdag - uden at skulle bruge timevis på det :-) 
  Prisen er 695kr og er inkl. aftensmad. Transporten deles vi om og vi fylder nogen biler helt op, så det ikke bliver særlig meget ekstra. Man tager selv frokost og vand med. 
  Det plejer at være en super hyggelig dag, hvor deltagerne får mulighed for at komme hjem med en naturoplevelse, som bringer minder frem om eventyr fra børneårene - bare nu i en voksenudgave. Jeg sørger for en lækker aftensmad - i samarbejde med min dygtige kone, som tidligere deltagere nok gerne vil skrive under, har godt styr på sin madlavning... ;-)

Book din plads her

Åbne holdtræninger

Åbne holdtræninger

Gratis første gang du deltager på et af Legacy-holdene. 100kr/gang derefter, mulighed for klippekort og abonnement
Der er to ugentlige Legacy-hold. Legacy Primal hver torsdag aften kl. 19.30-20.30 og det oprindelige Legacy hold hver søndag kl. 9-10.15.
Søndagsholdet er udenfor hele året rundt - uden undtagelse. Vi skifter mellem 10-15 forskellige steder i Nordsjælland, da ideen er at vise deltagerne alle de fantastiske steder vi har adgang til. Det er gennemgående at deltagerne måske nok kender flere af stederne, men altid bliver overraskede over hvor mange muligheder der er, når man først ser anderledes på det.
Herudover er de skiftende steder med til at give større udbytte af træningen, da det kræver større tilpasningsevne - samtidig med at der ikke er to træninger der er ens. Selve træningens fokus er at give deltagerne så bred en fysik som muligt. I mine øjne skal vi som mennesker være stærke, hurtige, udholdende, smidige, have kropskontrol og kunne bruge vores fysik til så meget som muligt. Vi blander parkour, gymnastik, klatring, capoeira, yoga, mobilitetstræning, atletik sammen i én stor kraftfuld kombination - plus mere til, men jeg tror I forstår konceptet :-)
Legacy Primal om torsdagen foregår i sommerhalvåret 2 steder. I lige uger mødes vi i Hareskoven med mødested bag Hareskoven Station. I ulige uger mødes vi på p-pladsen bag Charlottenlund Station (Bregnegårdsvej 2A, 2920 Charlottenlund). I vinterhalvåret foregår det indendørs i en fed træningssal tæt ved Lyngby Station. Holdet her er en lidt mere intens udgave af søndagsholdet, hvor vi går lidt hurtigere igennem de basale teknikker. Når det er indendørs fokuseres der meget på gymnastisk kontrol, mobilitetstræning (større smidighed med styrke og kontrol), ledbeskyttelse, gulvarbejde og generel styrke.
Pris: Det er gratis første gang du deltager på et af Legacy-holdene. Herefter koster det 100kr/gang. Der er mulighed for et klippekort til 800kr for 10 træninger. Det kan betales via MobilePay, bankoverførsel eller kontant - bare skriv til mig eller hiv fat i mig til en træning. Som noget nyt findes også et månedeligt abonnement (uden binding) til 499kr som giver fri adgang til holdene samt adgang på vores særarrangementer som Legacy Pro, hvor vi ca. hver 6. uge får en specialist ud og undervise os (koster normalt 200kr eller to klip på klippekortet). Hertil er der også gode rabatter på særarrangementer som workshop, heldagsture, retreats mm.
Hvor/hvornår/hvordan: For at være sikker på at få information om hver uges træning, så følg os på Facebook, hvor der hver uge bliver lagt en specifik begivenhed op og på vores nyhedsbrev.
Herunder kan du læse lidt generelt om hvad Legacy-holdet indeholder:
Jeg vil vise jer de bedste udendørs spots og gøre alt hvad jeg kan for at give jer ny inspiration til at komme ud i vores skønne natur. Samtidig med at træningens fokus er at gøre dig så alsidig som mulig - stærk, hurtig, udholdende og smidig som en slange.
 • Roughhousing er makkerøvelser og lege, og er alt mellem kamp og dans. Og så er det sjovt og for alle. Og man kan ikke undgå at få pulsen banket godt i vejret.
 • Natur-parkour er den bedste beskrivelse af hvordan vi bruger skoven. Her lærer du den fantastiske alsidighed fra parkour samtidig med en fed naturoplevelse.
 • Træklatring er i mine øjne den glemte og oversete træningsform. Klippe-, bjerg- og vægklatring er alle legitime voksensportsgrene. Men træklatring? Det er i manges øjne for børn. Intet kunne være mere forkert. Kom og lad mig vise dig hvad det kan.
 • Mobilitet og gymnastiske øvelser er metoderne til at blive smidig og bevægelig og få kontrol over din krop. Og for mange nødvendig for at undgå skader og blive de gamle kvit.
Træningen koster 100kr/gang og første gang du deltager er gratis, men meld jer gerne til på Facebook-eventet eller send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så jeg har en ca. idé om antal deltagere :-)
Du kan også købe et klippekort til 10x for 800kr og dermed spare 20%. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det har interesse. Eller hiv fat i mig til holdtræningen :-)

Book din plads her

Bulletproof Body Workshop - ikke fastsat dato endnu

Bulletproof Body Workshop - ikke fastsat dato endnu

Workshop på 4 timer til 495kr, hvor du lærer redskaber til at forstå, beskytte og bruge din krop!
4 timers workshop i Bulletproof Body - det finder sted i det fantastiske og unikke træningscenter Get Fit Gym i Hillerød. Det her sted har faciliteter som jeg ikke har set magen til i Danmark og vil skabe en perfekt ramme for workshoppen.
Dagen kommer til at handle om at få et godt fysisk fundament. Et godt fundament for at få fysisk frihed både nu og i fremtiden.
Vi skal arbejde med at forstå, beskytte og bruge vores krop. Sådan helt basalt med de elementer som jeg har samlet op gennem årene - lige fra populære koncepter som Ido Portal, Z-Health, FRC og MovNat over sportsgrene som atletik og gymnastik og til min erfaring som fysioterapeut. Det er nemlig min erfaring, at mange ikke har disse basale ting på plads - selv om det kan lyde mærkværdigt. Men når man dykker ned i det, så er det fundamentale ikke så enkelt endda - vi har alle svage sider og ukendte områder, som bestemt har godt at blive stærkere, mere aktivt, smidigere osv.
Workshoppen er tænkt som et udgangspunkt for alle - om man er sportsmand eller inaktiv spiller ingen rolle. Vi har alle en krop, som vi vel gerne vil have det bedste ud af. Eller i hvert fald have det godt med. Det specifikke mål er ikke vigtigt for at skabe et godt, generel fundament. Det handler nemlig ligeså meget om indsigt, viden og forståelse.
Så vel mødt til denne workshop med Bulletproof Body i Get Fit Gym i Hillerød!
Adressen er Københavnsvej 2, 3400 Hillerød - yderligere info plus et kompendie kommer i ugen op til workshoppen.
Prisen for denne workshop er 495kr/person. Du kan købe din billet ved at klikke knappen lige herover eller herunder.
Mange hilsner Henrik, Naturtro Træning
P.S Send mig endelig en en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har nogle spørgsmål!

 

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her