Events

Holdtræninger & workshops

Bulletproof Body 6-ugers forløb

Bulletproof Body 6-ugers forløb

1995kr for 6x2 timers træning over 6 uger - inkl. individuel samtale.
Til dig som gerne vil bygge et solidt fysisk fundament samt få viden om hvordan vores krop er bygget, findes nu muligheden for et specifikt og individualiseret holdforløb over 6 uger!
Inden forløbet går i gang, har jeg haft en Skype-samtale med hver deltager for at få et overblik over deres situation og deres årsag til at deltage på forløbet. Derfra kan jeg bedre planlægge et forløb som alle får maximalt udbytte af.
Tidspunkt: Onsdage kl 16-18. Start onsdag d.8/11 og slut d. 13/12.
Sted: Klinikfælleskabet Frem 56. Frem 56, 2800 Kgs. Lyngby.
Pris: 1995kr
Der er plads til max 10 deltagere. Dit fysiske niveau er ikke vigtigt, dog vil jeg anbefale at man er i stand til at komme op og ned fra gulvet sådan rimeligt ubesværet.
Skriv til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller på 61691406, hvis du har nogle spørgsmål.

Book din plads her

Bulletproof Body lørdag d. 21/10

Bulletproof Body lørdag d. 21/10

Ny workshop på 4 timer til 495kr, hvor du lærer redskaber til at forstå, beskytte og bruge din krop!
Lørdag d. 21. oktober kl. 10-14 løber første omgang af Bulletproof Body workshoppen af stablen! Vi skal være på den fantastiske Gotvedskole på Frederiksberg. 
Dagen kommer til at handle om at få et godt fysisk fundament. Et godt fundament for at få fysisk frihed både nu og i fremtiden. 
Vi skal arbejde med at forstå, beskytte og bruge vores krop. Sådan helt basalt med de elementer som jeg har samlet op gennem årene - lige fra populære koncepter som Ido Portal, Z-Health, FRC og MovNat over sportsgrene som atletik og gymnastik og til min erfaring som fysioterapeut. Det er nemlig min erfaring, at mange ikke har disse basale ting på plads - selv om det kan lyde mærkværdigt. Men når man dykker ned i det, så er det fundamentale ikke så enkelt endda - vi har alle svage sider og ukendte områder, som bestemt har godt at blive stærkere, mere aktivt, smidigere osv.  
Workshoppen er tænkt som et udgangspunkt for alle - om man er sportsmand eller inaktiv spiller ingen rolle. Vi har alle en krop, som vi vel gerne vil have det bedste ud af. Eller i hvert fald have det godt med. Det specifikke mål er ikke vigtigt for at skabe et godt, generel fundament. Det handler nemlig ligeså meget om indsigt, viden og forståelse. 
Så vel mødt til den første af forhåbentlig mange workshops med Bulletproof Body!
Adressen er Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg - yderligere info kommer i ugen op til workshoppen.
Prisen for denne workshop er 495kr/person. Du kan købe din billet ved at klikke knappen lige herover eller herunder.
Mange hilsner Henrik, Naturtro Træning
P.S Send mig endelig en en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har nogle spørgsmål!

Book din plads her

Legacy holdtræninger

Legacy holdtræninger

Gratis første gang du deltager på et af Legacy-holdene. 100kr/gang derefter, mulighed for klippekort og abonnement
Der er to ugentlige Legacy-hold. Legacy Primal hver torsdag aften kl. 19.30-20.30 og det oprindelige Legacy hold hver søndag kl. 9-10.15.
Søndagsholdet er udenfor hele året rundt - uden undtagelse. Vi skifter mellem 10-15 forskellige steder i Nordsjælland, da ideen er at vise deltagerne alle de fantastiske steder vi har adgang til. Det er gennemgående at deltagerne måske nok kender flere af stederne, men altid bliver overraskede over hvor mange muligheder der er, når man først ser anderledes på det.
Herudover er de skiftende steder med til at give større udbytte af træningen, da det kræver større tilpasningsevne - samtidig med at der ikke er to træninger der er ens. Selve træningens fokus er at give deltagerne så bred en fysik som muligt. I mine øjne skal vi som mennesker være stærke, hurtige, udholdende, smidige, have kropskontrol og kunne bruge vores fysik til så meget som muligt. Vi blander parkour, gymnastik, klatring, capoeira, yoga, mobilitetstræning, atletik sammen i én stor kraftfuld kombination - plus mere til, men jeg tror I forstår konceptet :-)
Legacy Primal om torsdagen foregår i sommerhalvåret i Hareskoven med mødested bag Hareskoven Station. I vinterhalvåret foregår det indendørs i en fed træningssal tæt ved Lyngby Station. Holdet her er en lidt mere intens udgave af søndagsholdet, hvor vi går lidt hurtigere igennem de basale teknikker. Når det er indendørs fokuseres der meget på gymnastisk kontrol, mobilitetstræning (større smidighed med styrke og kontrol), ledbeskyttelse, gulvarbejde og generel styrke.
Pris: Det er gratis første gang du deltager på et af Legacy-holdene. Herefter koster det 100kr/gang. Der er mulighed for et klippekort til 800kr for 10 træninger. Det kan betales via MobilePay, bankoverførsel eller kontant - bare skriv til mig eller hiv fat i mig til en træning. Som noget nyt findes også et månedeligt abonnement (uden binding) til 499kr som giver fri adgang til holdene samt adgang på vores særarrangementer som Legacy Pro, hvor vi ca. hver 6. uge får en specialist ud og undervise os (koster normalt 200kr eller to klip på klippekortet). Hertil er der også gode rabatter på særarrangementer som workshop, heldagsture, retreats mm.
Hvor/hvornår/hvordan: For at være sikker på at få information om hver uges træning, så følg os på Facebook, hvor der hver uge bliver lagt en specifik begivenhed op og på vores nyhedsbrev.
Herunder kan du læse lidt generelt om hvad Legacy-holdet indeholder:
Jeg vil vise jer de bedste udendørs spots og gøre alt hvad jeg kan for at give jer ny inspiration til at komme ud i vores skønne natur. Samtidig med at træningens fokus er at gøre dig så alsidig som mulig - stærk, hurtig, udholdende og smidig som en slange.
  • Roughhousing er makkerøvelser og lege, og er alt mellem kamp og dans. Og så er det sjovt og for alle. Og man kan ikke undgå at få pulsen banket godt i vejret.
  • Natur-parkour er den bedste beskrivelse af hvordan vi bruger skoven. Her lærer du den fantastiske alsidighed fra parkour samtidig med en fed naturoplevelse.
  • Træklatring er i mine øjne den glemte og oversete træningsform. Klippe-, bjerg- og vægklatring er alle legitime voksensportsgrene. Men træklatring? Det er i manges øjne for børn. Intet kunne være mere forkert. Kom og lad mig vise dig hvad det kan.
  • Mobilitet og gymnastiske øvelser er metoderne til at blive smidig og bevægelig og få kontrol over din krop. Og for mange nødvendig for at undgå skader og blive de gamle kvit.
Træningen koster 100kr/gang og første gang du deltager er gratis, men meld jer gerne til på Facebook-eventet eller send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så jeg har en ca. idé om antal deltagere :-)
Du kan også købe et klippekort til 10x for 800kr og dermed spare 20%. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det har interesse. Eller hiv fat i mig til holdtræningen :-)

Book din plads her

 

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her