• Underside Slide1

Udendørs og indendørs træning samt fysioterapeutisk behandling

Læs her hvad der passer til dig

Bulletproof Body - indendørs træning der giver dig et solidt fysisk fundament

Med Bulletproof får du bygget et fundament, som du kan bruge til hvad end du ønsker. Om det er elitesport, almen motion, dagligdagen, for at forebygge skader eller for at få bugt med en eksisterende skade, så er denne træningsform oplagt.

Den indendørs træning foregår som udgangspunkt i det fantastiske center Get Fit Gym i Hillerød, hvor der er alle de muligheder og faciliteter man kan ønske sig. Her har jeg også virke som fysioterapeut og min briks står klar til brug onsdage, fredage og efter aftale.

Produkter:

 • Bulletproof Body Workshop - afholdes hver tredje måned. Oplagt som introduktion til konceptet - 4 timers varighed. Følg med på nyhedsbrevet, Facebook eller se mere under Events.
 • Bulletproof Body Holdet. Hver torsdag kl 19.30-20.30 i vinterhalvåret. Foregår i Lyngby (Frem 56, 2800 Kgs. Lyngby). Se mere på Facebook.
 • Fysioterapi og personlig træning. Se næste afsnit.

Fysioterapi og personlig træning:

Jeg tilbyder moderne fysioterapi i Get Fit Gym i Hillerød. Mit speciale er at kombinere naturlig bevægelse og fysioterapeutisk behandling, så jeg kan give dig redskaber til ikke bare at komme ud af din skadessituation, men også til at holde den og andre skader på afstand i fremtiden. Jeg har gennem de sidste 8 år arbejdet på klinikker i både Schweiz og Danmark og har adskillige kurser i avanceret manuel behandling. Hertil kombinerer jeg komplekse bevægelseskoncepter som Ido Portal, MovNat, FRC, Fighting Monkey, GMB og flere andre. Jeg har brugt de sidste 4 år på at skabe et unikt og effektivt behandlingskoncept, som netop kombinerer manuel behandling med naturlig bevægelse for at give dig en behandling, hvor du får en fysik som kan tåle det uventede og som giver dig fysisk frihed. Jeg er ikke interesseret i symptombehandling, men brænder for at finde årsagen bag netop din problematik - og dermed have større mulighed for at hjælpe dig!

Produkter og booking: Se priser og book din tid i online kalenderen lige her:

Den fysioterapeutiske behandling er udenfor sygesikringen, hvilket betyder du ikke behøver lægehenvisning. Du får stadig tilskud fra Sygesikringen Danmark (hvis du er aktivt medlem) og flere og flere forsikringsselskaber er begyndt at dække fysioterapi udenfor sygesikringen. Du er naturligvis altid velkommen til at skrive en mail til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har nogle spørgsmål.

De 4 produkter hos Get Fit Gym og som kan købes gennem online bookingen:

 • 1. konsultation. Ca. 60min varighed. Dette er din første tid, hvis du kommer til enten fysioterapi eller personlig træning. Her gennemgår vi din historie og ønsker, undersøger din skade og fysik, behandler, træner og giver øvelser, hvis relevant. 650kr.
 • Normal behandling. Ca. 45 min varighed. Dette er den almindelige behandlingstid til fysioterapi og tilhørende træning når du har haft din første konsultation. 500kr.
 • Lang behandling eller personlig træning. Ca. 60min varighed. Hvis du har behov for længere behandling eller vil have fuld tid til personlig træning. 650kr.
 • Fysisk Screening. Ca. 30min varighed. Et særligt produkt, som jeg tilbyder i Get Fit Gym, hvor du kan få et overblik over din fysik og få mine tips til hvad du selv kan gøre, hvis du står med en skade, en fysisk evne du gerne vil lære, hvis du vil optimere din fysik eller hvad det nu kan være. Dette produkt står lidt alene ift. de andre og er ment som enten en introduktion til mit koncept eller som et tilbud du kan bruge til at optimere din egen træning. 250kr.

Adressen er Get Fit Gym, Københavnsvej 2, 3400 Hillerød. Du kan se flere billeder af de unikke rammer på centrets hjemmeside.

Online Kalender

Legacy - udendørs træning der giver mening
Denne træning er til dig, som ønsker at holde dig i form, få inspiration til din udendørs træning og til dig der vil lære at bevæge dig naturligt og frit. Du bliver stærkere, mere smidig, udholdende, eksplosiv, får bedre balance og kropskontrol. Samtidig er vi udenfor i et miljø, der giver dig mindre stress og stimulerer hjernen.

Der findes følgende muligheder:

1. Holdtræning Legacy - søndagsholdet

  Hvad er det: Legacy-holdet er der, hvor vi søger tilbage til rødderne og til at genfinde vores fysiske potentiale. Det handler om at opnå så stor en fysisk alsidighed som muligt. Samtidig med at træningen foregår udendørs i dejlige omgivelser med en god gruppe af ligesindede mennesker. Se denne video for yderligere indblik.
 • Tid: Søndage kl. 9-10.15. Året rundt.
 • Pris: 100kr/gang. Gratis første gang, mulighed for klippekort for 800kr for 10 træninger.
 • Sted: Forskellige skove/parker nord for København. Dette prioriteres for at give deltagerne bedre kendskab til, hvor mange fantastiske naturområder vi har i regionen. Samt at det forbedrer den fysiske alsidighed, når du bevæger dig i forskellige miljøer.
 • Tilmelding: Meld dig til nyhedsbrevet og få direkte information om hvor næste træningen foregår, samt hold øje med Facebook-siden, hvor der er et opdateret event hver uge.

2. Holdtræning Legacy Primal - torsdagsholdet

  I VINTERHALVÅRET ER HOLDET INDENDØRS OG HEDDER BULLETPROOF BODY - SE VENSTRE KOLONNE.

  Hvad er det: Legacy Primal holdet er den hårdeste og mest intense udgave af de to Legacy hold. Her fokuseres på styrke (både gymnastisk og med vægte), på at arbejde med sværere parkour-bevægelser og klatreteknikker end på søndagsholdet samt intensiv mobilitetstræning. I sommerhalvåret er vi udenfor i områder tæt ved S-togsstationer og i vinterhalvåret er vi indenfor i nærheden af Lyngby Station. Se evt denne video for yderligere indblik.

 • Tid: Torsdage kl. 19.30-20.30. Året rundt.
 • Pris: 100kr/gang. Gratis første gang, mulighed for klippekort for 800kr for 10 træninger.
 • Sted: Få, udvalgte steder tæt ved S-togsstationer nord for København. Ofte ved Hareskoven Station. Til vinter indenfor tæt ved Lyngby Station.
 • Tilmelding: Meld dig til nyhedsbrevet og få direkte information om hvor næste træningen foregår, samt hold øje med Facebook-siden, hvor der er et opdateret event hver uge.
  Abonnement: Til de to Legacy-hold findes også et abonnement, hvor man får fri træning på begge hold samt gratis adgang på Legacy Pro, som er vores særtræninger med gæsteundervisere samt gode rabatter på særlige workshops, heldagsture og retreats. Det koster 499kr/måned og er uden binding.

3. Personlig træning - udendørs

Personlig træning, som kan købes pr. gang eller som forløb. Har du særlige behov (fx nuværende skader, ikke mulighed for at deltage på holdtræningerne eller specifik sportspræstation som mål) kan det være en rigtig god idé med personlig træning. Her tager vi naturligvis udgangspunkt i netop DIN situation og dine ønsker. Det kan bruges som den eneste form for træning der laves eller som fundament til at forbedre din eksisterende sportsgren.
 • Tid: Onsdage eller fredage i normal arbejdstid.
 • Pris: 650kr/træning (ca. 60-70min). Mulighed for klippekort til 10 træninger for 5000kr.
 • Sted: Bistrup Hegn, Birkerød. Andre steder i nærområdet kan også aftales.
 • Hvis du ønsker at træne på andre dage, tidspunkter eller steder, så er prisen 750kr/træning og klippekortet koster så 6000kr.

GRATIS Familieskovtur/træning:

Træning i skove i Nordsjælland for forældre og børn. Ideen er at give forældre mere inspiration til at give deres børn et godt udgangspunkt for bevægelse og motorisk læring. Samtidig med, at det skal være sjovt, give lidt sved på panden og at man som familie skal dele en naturoplevelse. Som udgangspunkt hver søndag kl 9-10.15 og det er gratis at deltage. Fra 1. januar 2017 ligger de gratis familietræninger ifm. min holdtræning Legacy, hvor min kone og vores to piger på 1½ og 4½ altid kommer med og er i samme område på deres egne præmisser og i eget tempo. Her er alle meget velkomne til at deltage ganske gratis. Deciderede familieworkshops/træninger bliver slået op fra tid til anden på nyhedsbrevet og på Facebooksiden.

Kontakt os i dag

 • Fysisk træning i sportsklub

 • Fællesskab

 • Personlig træning

 • Træning af fagpersoner

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her