• Underside Slide1

Hos Naturtro Træning tilbydes flere slags træning

Herunder kan du se de forskellige slags

Legacy - udendørs træning der giver mening
Denne træning er til dig, som ønsker at holde dig i form, få inspiration til din udendørs træning og til dig der vil lære at bevæge dig naturligt og frit. Du bliver stærkere, mere smidig, udholdende, eksplosiv, får bedre balance og kropskontrol. Samtidig er vi udenfor i et miljø, der giver dig mindre stress og bedre hukommelse.

Der findes følgende muligheder:

1. Holdtræning Legacy - søndagsholdet

  Hvad er det: Legacy-holdet er der, hvor vi søger tilbage til rødderne og til at genfinde vores fysiske potentiale. Det handler om at opnå så stor en fysisk alsidighed som muligt. Samtidig med at træningen foregår udendørs i dejlige omgivelser med en god gruppe af ligesindede mennesker. Se denne video for yderligere indblik.
 • Tid: Søndage kl. 9-10.15. Året rundt.
 • Pris: 100kr/gang. Gratis første gang, mulighed for klippekort for 800kr for 10 træninger.
 • Sted: Forskellige skove/parker nord for København. Dette prioriteres for at give deltagerne bedre kendskab til, hvor mange fantastiske naturområder vi har i regionen. Samt at det forbedrer den fysiske alsidighed, når du bevæger dig i forskellige miljøer.
 • Tilmelding: Meld dig til nyhedsbrevet og få direkte information om hvor næste træningen foregår, samt hold øje med Facebook-siden, hvor der er et opdateret event hver uge.

2. Holdtræning Legacy Primal - torsdagsholdet

  Hvad er det: Legacy Primal holdet er den hårdeste og mest intense udgave af de to Legacy hold. Her fokuseres på styrke (både gymnastisk og med vægte), på at arbejde med sværere parkour-bevægelser og klatreteknikker end på søndagsholdet samt intensiv mobilitetstræning. I sommerhalvåret er vi udenfor i områder tæt ved S-togsstationer og i vinterhalvåret er vi indenfor i nærheden af Lyngby Station. Fokus på dette hold er derfor heller ikke på at lære ligeså mange steder at kende som på søndagsholdet eller at lære at se muligheder i naturen på samme måde. Se evt denne video for yderligere indblik.
 • Tid: Torsdage kl. 19.30-20.30. Året rundt.
 • Pris: 100kr/gang. Gratis første gang, mulighed for klippekort for 800kr for 10 træninger.
 • Sted: Få, udvalgte steder tæt ved S-togsstationer nord for København. Ofte ved Hareskoven Station. Til vinter indenfor tæt ved Lyngby Station.
 • Tilmelding: Meld dig til nyhedsbrevet og få direkte information om hvor næste træningen foregår, samt hold øje med Facebook-siden, hvor der er et opdateret event hver uge.
  Abonnement: Til de to Legacy-hold findes også et abonnement, hvor man får fri træning på begge hold samt gratis adgang på Legacy Pro, som er vores særtræninger med gæsteundervisere samt gode rabatter på særlige workshops, heldagsture og retreats. Det koster 499kr/måned og er uden binding.

3. Personlig træning

Personlig træning, som kan købes pr. gang eller som forløb. Har du særlige behov (fx nuværende skader, ikke mulighed for at deltage på holdtræningerne eller specifik sportspræstation som mål) kan det være en rigtig god idé med personlig træning. Her tager vi naturligvis udgangspunkt i netop DIN situation og dine ønsker. Det kan bruges som den eneste form for træning der laves eller som fundament til at forbedre din eksisterende sportsgren.
 • Tid: Onsdage eller fredage i normal arbejdstid.
 • Pris: 500kr/træning (ca. 60-70min)
 • Sted: Bistrup Hegn, Birkerød. Andre steder i nærområdet kan også aftales. Afhængig af afstand tillægges evt. et mindre transporttillæg.
 • Hvis du ønsker at træne på andre dage, tidspunkter eller steder, så er prisen 750kr/træning. Se nedenstående for yderligere info.

4. Legacy 1-1 - transformation og livsstilsændring

Dette er til dig som søger personlig træning med et twist. Her arbejdes der ikke kun på det fysiske plan, men også mentalt med coaching og rådgivning om livsstil, kost, søvn, familietid og boligindretning. Du skal se det som et forløb over minimum 3 sessioner, hvor du får muligheden for at ændre din fysik og måske måden hvorpå du lever dit liv. Hiv fat i mig og vi aftaler en gratis uforpligtende samtale!
 • Tid: Alle ugens syv dage
 • Pris: 750kr/session (60-90min). 5 sessioner for 3250kr og 10 for 5995kr
 • Sted: Nordsjælland. Jeg kommer til dig, dit sædvanlige udendørs træningssted eller et aftalt sted.
 • Gratis uforpligtende samtale, hvor jeg kommer ud til dig for at afdække behov samt målsætning.
Virksomhedsforløb, teambuilding, polterabend, private workshops

Til virksomheden som ønsker et sundhedsforløb med en anderledes indgangsvinkel til træning og bevægelse - som favner bredt, skaber glæde samt både fysiske og mentale resultater.

Og så til dig som ønsker et anderledes indslag til en polterabend, teambuilding på en firmadag, træningsindslag i en sportsklub eller en oplevelsesrig dag med vennerne.

 • Tid: Kan være alle ugens syv dage.
 • Sted: Hvor du ønsker det.
 • Pris: Afhænger af eventet/forløbet.

GRATIS Familieskovtur/træning:

Træning i skove i Nordsjælland for forældre og børn. Ideen er at give forældre mere inspiration til at give deres børn et godt udgangspunkt for bevægelse og motorisk læring. Samtidig med, at det skal være sjovt, give lidt sved på panden og at man som familie skal dele en naturoplevelse. Som udgangspunkt hver søndag kl 9-10.15 og det er gratis at deltage. Fra 1. januar 2017 ligger de gratis familietræninger ifm. min holdtræning Legacy, hvor min kone og vores to piger på 1½ og 4½ altid kommer med og er i samme område på deres egne præmisser og i eget tempo. Her er alle meget velkomne til at deltage ganske gratis. Deciderede familieworkshops/træninger bliver slået op fra tid til anden på nyhedsbrevet og på Facebooksiden.

Uddannelse

Jeg er altid interesseret i at videregive principperne om naturlig bevægelse. Jeg uddanner især gerne sundhedsfagligt personale (fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater m.fl.), men også meget gerne personlige trænere og fitnesscentre.

En stor del af min målsætning med Naturtro Træning, er at udbrede tankerne og principper om naturlig bevægelse til så mange som muligt. For at løfte den sundhedsfaglige vinkel har jeg sammen med den dygtige osteopat Hugo Madsen skabt et søsterfirma ved navn HVM - Health Via Movement. Her er fokus ene og alene på at videregive naturlig bevægelse til sundhedsprofessionelle og trænere og på at hjælpe dem med at implementere det til deres patienter og klienter. Se mere på www.hvm.dk, når siden åbner i sensommeren '16.

HVM

Kontakt os i dag

 • Fysisk træning i sportsklub

 • Fællesskab

 • Personlig træning

 • Træning af fagpersoner

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her