• Underside Slide1

Venner og evige kilder til inspiration

Hent inspiration fra venner og samarbejdspartnere

Naturtro Træning er ikke det samme sted som for 2 år siden og forhåbentlig heller ikke 5 år fra nu. Det er vigtigt for mig, at konceptet såvel som mig selv, er inde i en konstant udvikling. Ift. Naturtro Trænings idégrundlag er der mange navne at nævne - dette er kun et udpluk, men nok de personer/koncepter jeg bruger mest til inspiration:

Inspirationskilder

 • MovNat - Uddannelsen, der startede det hele for Naturtro Træning. Her findes metoden til at lære at forstå kroppens bevægelsesmuligheder og kapacitet. Både i forhold til sig selv, men også som redskab til at undervise andre. Jeg har ledt efter MovNat i flere år, før jeg endelig fandt det - og tak for at det lykkedes!
 • Erwan Le Corre - Elegant, praktisk og grundlægger af MovNat - når jeg kan bevæge mig på den måde i naturen, er jeg ved at være tilfreds!
 • Rafe Kelley - Kongen af at bevæge sig i naturen. Ejer firmaet Evolve Move Play. Min største inspirationskilde og mentor. Har en fortid i parkour, gymnastik og kampsport og er verdens førende indenfor træklatring og bevægelse i træer. Han bor i Seattle, USA og jeg var vært for en workshop med ham i Danmark maj 2016. Vi er så heldige, at han kommer igen d. 27/28. maj 2017!
 • Ben Medder - Det er Ben, der har undervist mig i MovNat teknikkerne og samtidig har certificeret mig. Udover at være yderst elegant og effektiv i sine bevægelser, er han en stor inspiration som underviser. Han er imødekommende, grundig og har et sublimt øje for deltaljen. Er du i London og søger god træning - så opsøg Ben!
 • Ido Portal - En bevægelses-kunstner. Den største af dem alle faktisk. Jeg kan blive ved med at dykke ned i hans uendeligt store univers af øvelser og bevægelser. Jeg har på egen krop mærket hans undervisningskompetencer, og må sige de er enestående.
 • FRC - Fremadstormende amerikansk trænings/behandlingskoncept startet af Dr. Andreo Spina. Det handler kort og godt om at skabe et godt fundament for kroppen ved at tage sig af sine led og få god kropskontrol. Det lyder virkelig usexet, men er mindst ligeså effektivt, sjovt og fascinerende. Jeg indlægger altid elementer af FRC på mine workshops, holdtræninger og til mine personlige klienter, da det er et super godt værktøj til at undgå skader.
 • Z-Health - En relativ nyudviklet metode til at optimere og behandle kroppen via hjernen og nervesystemet. En uhyre spændende indgangsvinkel, som jeg virkelig støtter op om. Lynhurtig og effektiv!

Venner og samarbejdspartnere

 • Glostrup Fysioterapi & Træning - Jeg har fået meget af min oplæring og ideer fra mit arbejde, som også altid har været en stor støtte. En unik klinik med fokus på både en stærk manuel baggrund, træningsterapi, kost og det hele menneske. Plus et rigtig godt arbejdsmiljø.
 • Diaetisten.dk - Jeg samarbejder med Camilla fra Diaetisten.dk, som har klinik i Allerød. Hun er fagligt virkelig dygtig og brænder for at hjælpe folk med at optimere deres kost - om det så gælder vægttab, mave-tarmsygdomme, graviditet eller at fremme en sund livsstil. Vi samarbejder om holdforløb, virksomhedsaftaler samt giver vores individuelle klienter mulighed for tværfagligt samarbejde - for at opnå et endnu mere optimalt og varigt resultat.
 • Life is Motion - Super dygtige osteopater beliggende på Midtsjælland tæt ved Ringsted. Nicolai og Hugo er virkelig eksperter på deres felt og jeg kan klart anbefale dem, hvis du har genstridige problematikker, som du gerne vil have kigget på af nogen med forståelse for naturlig bevægelse. Det er også Hugo, som jeg har mit søsterfirma sammen med HVM - Health Via Movement, hvor vi uddanner sundhedsprofesionnelle og trænere i at kombinere behandling og naturlig bevægelse.
 • EQ Performance - Hvis du er i København eller Nordsjælland kan jeg virkelig anbefale osteopaterne fra EQ Performance. Morten og Niklas ved virkelig hvad de laver og jeg hører altid godt om dem, fra de personer jeg sender til dem. EQ Performance har klinikker adskillige steder i Københavnsområder og Nordsjælland - se mere på deres hjemmeside for at finde en klinik nær dig.
 • Naturlig Fod - Min yndlingsskobutik, hvor man altid bliver behandlet godt. Ejeren Christian har stor viden og passion om naturligt fodtøj og naturlig løbestil. Her køber hele familien fodtøj.
 • Vivo Barefoot - Hvis ikke vi handler hos Naturlig Fod, så handler vi sko hos VivoBarefoot i Indre København. Super fede sko og har et større udvalg af Vivo sko end Naturlig Fod (som jo så tilgengæld har andre gode minimalist skomærker end Vivo). Tjek begge butikker ud, hvis du leder efter fede minimalist sko til både hverdag, arbejde og træning
 • Naturlig Træning - Jeg mødte Benjamin, da jeg tog MovNat Level 1 og han var assisterende underviser. Siden har vi holdt kontakt og jeg deltager i hans træninger, når logistikken kan passe. Han er en rigtig dygtig træner, ildsjæl og naturtalent. Jeg får altid en masse inspiration med fra ham og han har en behagelig tilgang til træning og bevægelse. Er du i København, kan jeg altid anbefale at kigge forbi hans træninger.

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her