Hvad siger kunderne?

Læs her hvad kunder har sagt om Naturtro Træning

 

"Jeg kan anbefale Naturtro Træning til ALLE der ønsker sig en stærk, mobil og alsidig krop - hvilket vi alle brug for, hvis vi skal kunne bevæge os så frit som muligt. Jeg har fået enormt meget ud af personlig træning med Henrik. Jeg opsøgte Henrik da jeg søgte inspiration til en opgave jeg skulle skrive, og jeg blev mødt med en utrolig åbenhed, stor viden og engagement. Henrik undersøger på hvilke områder du har et udviklings-potentiale, for på den måde at nå de mål du sætter dig. Henrik gør meget ud af, at det skal være sjovt at bevæge sig, og tiden flyver afsted, fordi du bliver optaget af nuet, og den legende tilgang til bevægelse. Derudover er Henrik et virkeligt varmt, ydmygt og rart menneske, der tager sig tid til at lytte og er interesseret i dig som person - det er en virkelig god egenskab, som skaber en enorm tryghed. Jeg har stor respekt for Henriks tilgang til bevægelse og hans måde at formidle den på. Tag til holdtræning eller en personlig træning med Henrik, du vil ikke fortryde det - de aller varmeste anbefalinger herfra."

                                                                                  Edith Personlig trning- Edith Maria, 27år, bevægelsespædagog, danser og pilatesinstruktør

                                                                                            

 

 

 


"Om 50 år vil Henriks morgentræninger - og selskab - være hverdagsoplevelser, som jeg stadig vil mindes. 

Jeg har i et længere stykke tid trænet med Henrik hver søndag morgen, uanset vejret, og det er den af de timer på ugen, hvor jeg personligt udvikler mig mest, både hvad angår mentale sejre og min fysiske formåen. Henrik er meget mere end en træner, han forstår det gode liv. Træningen har mere været karakteriseret som leg med massere af grin samt smil på læben, hvor blot én af sideeffekterne er alsidig fysisk træning. "

- Søren, 25år, maskinmester.

Legacy holdtrning

 

 

 

 

 


Jeg træner sammen med Henrik én gang om ugen og har gjort det i et halvt års tid. Med både job og familie der skal prioriteres kan det være svært at få tid til også at træne, men med det tilbud Henrik kommer med er det svært at sige nej. Der er ikke 2 træninger som er ens - ikke mindst fordi de som regel foregår forskellige steder ude i naturen. Udover det rent fysiske som tilpasses mit ikke specielt høje niveau giver det også en masse mentalt at træne ude i skoven - personligt bliver jeg selv mindet om hvor meget jeg værdsætter at komme ud og røre mig i den friske luft - uanset om det regner eller solen skinner. Jeg sætter stor pris på vores ugentlige sessioner hvor der også er mulighed for at vende en masse ting som ikke lige er relateret til selve træningen.

                                                                                                                                                                                                                                        - Søren, 45 år, partner i biotech-firma

Personlig trning i skoven

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Som 52 årig med slidgigt i hofte og ankel/fod havde jeg mistet modet på, hvor aktiv jeg kunne være. Jeg følte mig hæmmet grundet smerter og manglende bevægelighed. Via øvelser og behandlinger har Henrik på få måneder givet mig troen tilbage på, jeg kan blive i stand til at bruge min krop mere frit igen. Smerterne er aftagende og jeg er blevet mere smidig i både hofte og ankel. Henrik er en empatisk og meget nærværende behandler, man føler sig hørt og i 'trygge hænder' og resultaterne er tydelige og mærkbare - tak for det!

Bettina, 52år, mindfulnessinstruktør

 Bettina Personlig trning

 

Profil

Naturtro Træning handler om at bevæge sig, som vi er bygget til. At (gen)lære bl.a. at kravle, klatre og balancere. At bryde ud af vores "human-zoo", som mange mennesker ikke ved de befinder sig i.

Kontakt info

Tlf.: 6169 1406
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Fang os på Facebook

Følg os her